Skidanje uroka

Kao i kod svake crnomagijske prakse, tako je i izvor uroka snažna negativna energija prizvana preko demonskih bića. Urok predstavlja usmerenu negativnu energiju prema nekom predmetu, mestu, osobi…

OGLASI

Namera da se nekome napakosti na bilo koji način ispunjena je nabojem negativne energije koji se kanališe mislima ka određenom cilju. Uroci i kletve su takođe crnomagijske radnje pomoću kojih se uspostavlja i neki vid kontrole nad nekom osobom i njenom sudbinom. Pogodno tlo da se uroci prime su bezbožne osobe i nevernici koji se ne mole i nisu duhovno ispunjeni.
Uroci mogu da deluju preko hrane i pića koje unosimo u sebe, preko predmeta ili preko drugih ljudi. Preko predmeta tako što neko poseduje neku našu fotografiju i preko nje pokušava da nam pošalje zlo, isto može da se desi ako ima neki naš drag i lični predmet koji se spletom okolnosti našao kod magijaša.

Znak za urok

Neki od znakova da je neko na Vas bacio urok mogu biti sledeći: Košmari i noćne more, iznenadni gubici energije, česti problemi u ljubavnom životu, gubici finansija, čudan i iznenadni bol u nekim zdravim delovima tela i tako dalje… Ako se kod Vas zadesilo više od ova tri simptopa, verovatno Vas je neko urekao a evo kako možete da pomognete sebi. Najpre bi bilo poželjno da kontaktirate osobu koja se bavi skidanjem magije i pomaže u sličnim situacijama, zato što tako možete da dobijete informacije o čemu je tačno reč i kako najbolje da pristupite tom problemu i rešite ga.

OGLASI

Ustanovljen urok

Kada se ustanovi o kakvom uroku je reč i na koji način je ‘bačen’ na Vas, kreće se u proces skidanja uroka. Ukoliko ste pobožni, ono od čega treba početi su molitve, odlazak u crkvu i upotreba svete vodice kod kuće. Sveta vodica je blagoslovljena tečnost koja pomaže u borbi protiv zlih sila koje žele da nam naškode, pa je stoga najbolje dodai po koju kap u vodu koju inače pijemo, u neko od jela koja se spremaju. Sa njom možemo naprskati dovratak kuće ili krevet kako bi se smanjila količina negativne energije koja dolazi sa urokom.
Prostor svog doma i svoje ukućane možete okaditi svežnjem kadulje, zato što se za nju od davnina veruje da tera zlo iz prostora i pročišćuje ga od negativne energije.
Zanimljivo je i maijsko dejstvo ogledala koje može imati ulogu odbrambene amajlije koja može pomoći pri odbijanju urokljivih pogleda i negativnih energija koje se usmeravaju ka nama, što znači da se one odbijaju i ne mogu da nam naškode.
Najvažnije je ostati pozitivan i smiren, zato što ćemo mirne glave lakše pristupiti problemu, a ni jedan problem nije nerešiv!