Vezivanje voljene osobe

Magija vezivanja voljene osobe

Vezivanje je termin koji se u magiji odnosi na ljubavnu magiju, odnosno vezivanje voljenih osoba jednu za drugu. Vezivanje može da bude medalja sa dve strane, a to se odnosi na činjenicu da postoje i crnomagijski rituali za vezivanje kao i oni koji su bezazleni i privlace ljubav u Vaš život. Zašto vezivanje voljene osobe može da potpadne pod senku crne magije? Kao što univerzum funkcioniše na principima balansa i ravnoteže, a magija je veština kojom se taj balans menja i preusmerava radi postizanja određenog cilja.

OGLASI

Mnogi rituali vezivanja prizivaju energije od određenih entiteta koji nisu dobroćudni, uglavnom su do neki demoni prirode i neka božanstva koja očekuju neki vid žrtve za uzvrat. Takođe kod vezivanja voljene osobe putem raznih rituala vezuje se duša se osobe koja postaje opsesivno zaljubljena u Vas što kasnije može rezultirati da ta osoba pukne u glavi zbog okolnosti i pritiska koji mogu da je zadese zbog magije. Ovi vidovi vezivanja voljene osobe su česti kod vlaške magije, koja je sama po sebi mistična i snažna magija. Vlasi se vode činjenicama da su delovi ljudskog tela poput noktiju, kose, krvi pogodni za vračanje zato što sadrže deo osobe i pozivaju se na najjače sile – one iz prirode! Na primer, čuli ste bar nekada da je neka devojka muškarcu kog je želela za sebe, sipala menstrualnu krv u kafu gde se on ludo zaljubio u nju te su završili zajedno pa čak se venčali i imaju decu.

Jos jedan od bizarnijih vlaških rituala podrazumeva prsten koji je uzet sa mrtvačeve ruke. Ovaj predmet postaje moćno pomagalo u vezivanju voljene osobe ukoliko ga devojka umoči u svoju menstrualnu krv i kroz njega pogleda osobu za koju želi da se zaljubi u nju. Postoji još različitih bizarnih rituala ali oni svakako nisu preporučljivi za praktikovanje jer se pomoću njih narušava kosmička ravnoteža. Ona druga strana medalje predstavlja vezivanje voljene osobe na načine na koji se ne remeti kosmička ravnoteža nego se energija osobe spaja sa Vašom i na taj način se rađa ljubavna magija koja je bezazlena. Neki od rituala koje možete i sami pokušati da napravite da se svidite voljenoj osobi mogu se izvoditi preko fotografija, meda, crvenog konca i sličnih rekvizita.

OGLASI

Jedan od danas popularnih recepta kako da privučete voljenu osobu, ali i ne da je vežete jeste onaj gde treba da pronađete fotogafiju sebe i osobe koju priželjkujete, da ih okrenete licem jednu ka drugoj i zašijete crvenim koncem i zatim potopite u teglicu meda i ostavide 2 nedelje da odstoji dok magija ne deluje. Ovo vezivanje voljene osobe nije štešno zato što se uvek može izvaditi iz teglice meda i razvezati od konca i na taj način se može sprečiti bilo kakva šteta. Med je odličan katalizator ljubavne magije, zato što dolazi iz prirode i izvor je pozitivne energije, kako za ljudski organizam, tako i u magiji. Ukoliko imate nekih nedoumica koje Vas muče kada su ljubavni jadi u pitanju, možete nam se obratiti a mi ćemo za Vas pronaći rešenje Vaših ljubavnih problema!