Marija Tarot

Od malih nogu predviđa budućnost, otklanja crnu magiju, prepoznaje zlo i zna da ga otera, leči od alkoholizma, spaja rastavljene. 20 godina iskustva, od malih nogu od svoje bake je nasledila dar. Hiljade zadovoljnih ljudi, budite i viđ. Najuspešniji vidovnjak i astrolog. Marija iz Negotina.

KAKO MOGU DA VAM POMOGNEM

Ne postoji takva osoba koja ne sanja o srećnoj ljubavi. Nemoguće je opisati gorčinu i ogorčenost koju doživljava čovek u čijoj duši je neuzvraćena ljubav. Još je bolnije ako u vezi uložite dušu i snagu, toplinu srca, a neko drugi vam ugrozi vaš odnos sa voljenom osobom i ono što ste dugo i mukotrpno gradili. Ima ljudi koji su, da bi osvojili ono što pripada samo vama, spremni da plate svaku cenu i koriste sve vrste zlobe i magije, a ponekad i sami da pokušaju da izvedu rituale kako bi vam naškodili. S tim se može i treba boriti! Godinama sam proučavao magijske rituale, razvijao svoj dar i akumulirao iskustvo. Pogotovo kada je u pitanju ljubavna magija, kao i otkrivanje i skidanje uroka i crne magije. Mogu vam pomoći, i za kratko vreme moćnim ritualima očistiti vaš život od negativnog uticaja zlih ljudi.

USLUGE

LJUBAVNA MAGIJA

Vraćanje izgubljene ljubavi, Zaštita zajednice i veze. Jačanje ljubavne i seksualne želje kod partnera Eliminacija ljubavnice/ljubavnika Za samo par moćnih rituala povratite ljubav svog života i budite opet srećni.

Izrađuje se zaštita za vas za osam dana. Sa tom zaštitom idete svakodnevno na posao, stiče se koncentracija, bolji rad, kolege vas lakše prihvataju, manji pritisak i tenzija, uspešno obavljaju poslove i mnogi drugi problemi. Izrađujem amajlije za ljubav, za kuću, za prijateljstvo da vas kroz život sreća prati. Pozovite vašu Valeriju, mnogima ljudima pomogla. Budite i vi zadovoljni i srećni.

O MENI

Moje ime je Marija, mogu slobodno da kažem da sam vidovnjak od rođenja. Ovaj moj dar okolina je počela da primećuje još u mom najranijem detinjstvu. Uvek su me zanimala ezoterična pitanja. Gledam u karte, kroz njih vidim. Verujem da Univerzum ima planove za svakog od nas i danas uz pomoć duhova i anđela vodim životnim putem. Dobio sam sposobnost da kontaktiram sa drugim svetom na poseban način, kao i da budem vodič drugim ljudima. Promovišem duhovno isceljenje, svest i unutrašnji potencijal kod svojih klijenata.

MAGIJA ZA LJUBAV

Ljubavna magija se izvodi pomoću slike voljene osobe. Smatra se belom magijom i koristi se za vraćanje voljene osobe ili privlačenje ljubavi.

Ljubavna magija će privući osobu koju volite i primetićete promenu čim se magija za ljubav jednom pokrene. Prva svrha izazivanja ljubavne magije je da vam ljubav dođe u život. Prvo što morate uraditi jeste da prestanete da mislite negativno, kako bi efekti ljubavne magije mogli da deluju, najpre na vas, a potom i na osobu koju ste izabrali. Očistiću energiju oko vaše duše, što će uticati na to da privučete druge ljude ka sebi.

Ako ste raskinuli sa partnerom u skorije vreme? Niste zadovoljni novim partnerom ili ste još sami i želite da se bivši vrati. Ako ste vi ti koji želite da vratite bivšu ljubav, pozovite me, a ja ču vam pomoći da vratite izgubljenu ljubav i ponovo budete srećni.

VRAĆANJE VOLJENE OSOBE

Ponovno spajanje partnera, vraćanje partnera. Vraćam voljenu osobu, stavljam tačku na tugu i suze! Ako želite ponovo da budete srećni, kontaktirajte me. Кroz izuzetno moćne rituale ponovo spajam razdvojene parove!

Zahvalnice

  1. Marko – “Marija je neverovatno precizna u čitanju tarot karata. Njena interpretacija je bila toliko tačna da sam bio zapanjen. Toplo preporučujem njen usluge!”

  2. Jovana – “Marija mi je pružila sjajno iskustvo čitanja tarot karata. Njena empatija i razumevanje su nešto posebno. Hvala joj na inspiraciji i savetima.”

  3. Aleksandar – “Imao sam priliku da sarađujem s Marijom u više navrata. Njeno čitanje tarot karata uvek je bilo izuzetno jasno i pomoglo mi je da bolje razumem svoj životni put.”

  4. Tamara – “Marija je izuzetno vešta u čitanju tarot karata. Njene prognoze su se često obistinjivale, što me je fasciniralo. Sada je redovni deo mog traženja smernica.”

  5. Nemanja – “Fantastično iskustvo s Marijom! Njena sposobnost tumačenja tarot karata pomogla mi je da dobijem uvid u neka duboka pitanja. Sjajan vidovnjak!”

  6. Anđela – “Marija je veoma pažljiva i intuitivna prilikom čitanja tarot karata. Njena podrška i mudrost su me inspirisali da donesem bolje odluke u životu.”

  7. Stefan – “Nemam reči koliko je Marija tačna u svom čitanju tarot karata. Osećao sam se povezano s njenim savetima i odlukama. Preporučujem je svima!”

  8. Milica – “Marija je divna osoba i stručnjak za tarot. Njeno čitanje karata donosi jasnoću i osvetljava put ka razumevanju životnih izazova. Toplo je preporučujem!”

  9. Nenad – “Raditi s Marijom bilo je čarobno iskustvo. Njeni saveti na osnovu tarot karata bili su dragoceni i pomažu mi da donosim bolje odluke u životu.”

  10. Ivana – “Marija je izuzetna u tumačenju tarot karata. Njena sposobnost da intuitivno sagleda situacije pružila mi je dubok uvid u svoj unutrašnji svet. Veoma sam zahvalna!”

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *