Skidanje crne magije: Šta je to i kako se radi?
Skidanje crne magije je proces oslobađanja od negativnih uticaja i energija koje neko namerno ili nenamerno šalje na nas ili naše bližnje. Crna magija je vrsta zle sile koja može da izazove razne probleme u našem životu, kao što su bolest, nesreća, razvod, gubitak posla, depresija, siromaštvo, i sl. Skidanje crne magije se može raditi na različite načine, zavisno od vrste i jačine magije, kao i od sposobnosti i iskustva onoga ko je skida. Neki od načina su:

Pisanje, amajlije i molitve


Ovo je jedan od najstarijih i najčešćih načina skidanja crne magije, koji se zasniva na korišćenju svetih tekstova, simbola i reči koje imaju moć da odbiju i unište zlo. Ovaj način skidanja crne magije praktikuju mnogi duhovni iscelitelji, kao što je hodža Efendija Ćazim, koji tvrdi da može da skine crnu magiju, kletve i uroke pomoću pisanja, amajlija i molitvi. On takođe nudi usluge kao što su vraćanje voljene osobe, uklanjanje negativne energije i pomoć kod zavisnosti i alkoholizma.

Vidovitost, proricanje i savetovanje


Ovo je još jedan popularan način skidanja crne magije, koji se oslanja na sposobnost vidovitih osoba da vide i otkriju uzrok i izvor magije, kao i da daju savete i rešenja za njeno skidanje. Ovaj način skidanja crne magije primenjuju mnogi vidovnjaci, kao što je monah Nikodije, koji kaže da može da pomogne sa raznim problemima kao što su crna magija, uroci, ljubav i porodica. On kaže da ga vode sveti oci kao što su patrijarh Pavle i otac Tadej. On takođe pruža informacije o različitim vrstama magije, kao što su ciganska, vlaška i arapska.

Saradnja sa belim magom i rituali


Ovo je jedan od najefikasnijih i najsigurnijih načina skidanja crne magije, koji podrazumeva saradnju sa belim magom koji ima znanje i veštinu da neutrališe i eliminiše crnu magiju pomoću rituala koji uključuju elemente kao što su sveće, biljke, kristali, voda, so, i sl. Ovaj način skidanja crne magije objašnjava blog post koji nosi naslov Besplatno skidanje crne magije: Rituali za skidanje crne magije. U njemu se kaže da je ovo jedini način da se oslobodimo i zaštitimo od svih zlih ljudi.

Zaključak


Skidanje crne magije je važan i koristan proces koji nam može pomoći da povratimo svoj mir, zdravlje, sreću i uspeh. Međutim, treba biti oprezan i pažljiv pri izboru načina i osobe koja će nam pomoći u tome, jer neki mogu biti neefikasni, opasni ili prevarni. Zato je najbolje da se informišemo i konsultujemo sa pouzdanim i proverenim izvorima, kao što su oni koje sam vam predstavio u ovom blog postu.

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *