Svetogorski Čudotvorni monah

svetogorski cudotvorni monah Od malih nogu dobio je nasleđen dar od Gospoda Boga da pomaže ljudima. Rođen je u malom selu Kremna, u zapadnoj Srbiji. Odrastao je u patrijaršiji, gde je učio od starijih monaha kako može biti od pomoći običnom narodu. U svojim talismanima i ritualima koristi vodu sa svetih izvora manastira radi i boravi na Svetoj gori nadomak sela sa vrela Svetinja u blizini manastira kao i izvorsku vodu manastira Bogovađa. Sve svete izvore redovno posećuje. Do sada je pomogao mnogim ljudima, pomoći će i Vama!
Za mene ne postoje granice i pomoći ću vam gde god se nalazili

Svetogorski Čudotvorni monah

Kao siroče primljen sam u manastir gde sam se školovao, odrastao i proveo veći deo svog života. Već u ranim godinama, primetio sam da imam dar za isceljenje i da molitve imaju moć da pomognem drugima.
Dugogodišnje iskustvo kao i brojni ljudi kojima sam pomagao i pomogao, dokaz su da sam u mogućnosti da skidam prokletstva, sve vidove crne i vlaške magije, kletvi, sihira kao i da imam neverovatne isceliteljske moći.
Spajanje razdvojenih osoba i pronalaženje srodnih duša je moja specijalnost, kako znam da kažem: “samo ljubav ka dragom Bogu i drugim Božijim stvorenjima će nas spasiti.”

SKIDANJE CRNE MAGIJE

Šta je crna magija, i kako to utiče na nas?

Skidanje crne magije je proces koji se često povezuje s uklanjanjem negativne energije, zaštita od štetnih uticaja i obnavljanje duhovne ravnoteže. Evo jednog opisa za proces skidanja crne magije:

“Proces skidanja crne magije podrazumeva temeljno čišćenje vaše energije i okoline kako biste se oslobodili negativnih uticaja. Iskusni praktičari, poput Marije, mogu pružiti pomoć u prepoznavanju i uklanjanju ovih energetskih blokada. Koristeći rituale, molitve i druge tehnike, ona usmerava pozitivnu energiju prema vama kako bi neutralisala štetne uticaje crne magije. Ovaj proces takođe uključuje jačanje vaše lične zaštite kako biste sprečili buduće negativne uticaje. Važno je otvoreno komunicirati s Marijom o svojim iskustvima kako bi prilagodila svoje metode skidanja crne magije vašim specifičnim potrebama i situaciji.”

SIHIR

Ništa nije tako opasno i ne može naneti toliko zla kao sihir.

Ukoliko vam neko, postavi sihir, razoriće odnose u vašoj porodici, nećete imati napretka ni u jednoj sferi života, i ono najgore, može izazvati psihičku ili fizičku bolest.

Nakon što sihirbaz napravi sihir, on naredi džinima (šejtanima) da postave sihir na mesto do koga će biti izrazito teško ili nemoguće doći: procepi u stenama, tekuće, stajaće vode itd. Specifičnost ovako napravljenog sihira je da menja mesto na kome je postavljen. Postoji i sihir koji nije napravljen ni na kakvom predmetu. 

Simptomi sihira mogu se prepoznati u snovima ili na javi.

To su obično nesanica, često buđenje, noćne more

zastrasujući snovi i progonjenja od kojih se ne može pobeći

sanjavanje životinja: zmija, mačaka, pasa, itd.

nekontrolisano smejanje, plač, vrištanje ili jaukanje,

sanjanje samog sebe u groblju ili na nekom pustom mestu…

MAGIJA ZA LJUBAV

Ljubavna magija je delikatna i suptilna praksa koja se fokusira na energetsku povezanost između ljudi. Marija, iskusna u ljubavnoj magiji, koristi svoje darove i veštine kako bi podržala pozitivne energije u vašem emotivnom životu. Kroz rituale, simbole i posebne molitve, ona radi na jačanju veza, privlačenju ljubavi i harmonizaciji odnosa. Ova praksa ne podstiče narušavanje slobodne volje ili nanošenje štete drugima, već se fokusira na donošenje pozitivnih promena i ljubavnog blagostanja. Marija prilazi svakom slučaju s pažnjom, poštujući etičke smernice ljubavne magije, kako bi pomogla svojim klijentima u ostvarivanju srećnih i ispunjenih emotivnih veza.

Zahvalnice

Dečko me je ostavio, bila sam u teškoj depresiji, roditelji su me vodili kod psihijatra, ali bezuspešno. Dobila sam Nektarijev broj, pozvala i nakon kratkog perioda mi se dečko javio. Ne znam kako ovo funkcioniše, ali smo ponovo zajedno i presrećna sam.

 

Marija
Nemačka

 

Moja preporuka za tebe, dragi Nektarije, jer si uz pomoć dragog Boga rešio moj nerešiv problem. Da nije bilo tebe, prijatelju, tojest Božije pomoći, kako ti kažeš, alkohol bi mi došao glave. Veliki pozdrav i sve najbolje ti želim.

 

Đorđe
Austrija

 

Jedno jutro sam se probudila, otišla da upalim veš mašinu i u njoj našla papirić sa nekim čudnim znakovima. Na pamet mi je prvo pala magija i počela sam u glavi da razmišljam ko je to mogao biti. Našla sam našeg Nektarija na internetu, pozvala i odmah mi je rekao o kome se radi. Napravio mi je amajliju koju sam nosila 15 dana i od tada mi niko nije ništa više pokušao. Hvala ti do neba i nazad.

 

Sanela
Nemačka

 

Nekoliko meseci je trajala naša agonija sa sinom koji je imao strah od zatvorenog prostora i nikako nije mogao da spava. Uz ritual koji je Nektarije uradio preko telefona, strah je uklonjen. Nisam verovala u ovako nešto i iz baš tog razloga hvala Vam od srca u ime moje porodice

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *