Vidovita hodžinica Behrija 30godina iskustva

Potičem iz stare vlaške porodice majka vlahinja otac musliman vidovnjaka,dar je nasledila sa kolena na koleno,Izučila je zanat najviše od bake koja još uvek pomaže ljudima. Hikmeta skida i pravi najjaču vlašku magiju,uklanja uroke,nagaze,sihire,strah kod dece i odraslih,pravi ljubavnu magiju od koje će partner poludeti za vama!

Skidam Crnu Magiju
Islamska magija vazi za jednu od majjacih na svetu,uz moje veliko znanje i uz njenu pomoc,otkrivam sihre,sihirbaza,uklanjam svaku crnu magiju,nagaze,uroke,sihre,saljevam stravu,uklanjam poroke,kocku,drogu,alkohol,cigarete,uklanjam negativnu energiju,saljem svoju pozitivnu bioenergiju,POMAZEM SVIMA BEZOBZIRA NA VERU!

Ljubavna magija
Vratila sam više od 1000 parova koje je ili sudbina rastavila ili čak uticaj neke od crne magije.
Napustila Vas je voljena osoba nakon godina i godina zajedničkog odnosa ili se odjednom ohladila od Vas?
Ne brinite ništa, energija i sudbina je ta koja upravlja takvim stvarima a ja sam ta koja upravlja energijom uz pomoć mićnih rituala.
Vratite Vašu dragu osobu u roku od par sati ukoliko karte pokažu da je u pitanju sudbinska veza i da je vezivanje ili spajanje moguće izvesti.
Magija je bez posledica i jednom kada se uradi više nikada Vas neće napustiti voljena osoba bez vaše želje.
Ljubavna magija nije samo vezivanje ili spajanje partnera koji nisu zajedno. Da bi došlo do tog rezultata potrebno je očistiti sve negativnosti koje razdvajaju, svađe i zamerke ako je veza bila pa se prekinula, kao i prepreke koje stoje između partnera.
Kad je u pitanju ljubavno vezivanje ako analiza podataka za dve osobe pokaže da se slučaj može raditi , nema veze ako ste trenutno razdvojeni ili niste u kontaktu, rad će biti uspešan

Leave a Comment

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *